Yhdistä lainasi Nordicluoton avulla

Voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa.

  

 

Miten hakea yhdistelylainaa Nordicluoton avulla?

 

 

1. Kartoita taloudellinen tilanteesi ja laske aikasemmat lainasi yhteen.

Näin tiedät tarkalleen, minkä kokoista lainaa sinun tarvitsee hakea ja minkälaisen lainatuotteen tarvitset.

 

2. Vertaile tarpeisiisi sopivia lainoja

Kun olet määrittänyt tarvitsemasi lainasi koon, voit avullamme vertailla sinulle parhaiten sopivia lainoja. Näin karsit pois sopimattomat vaihtoehdot ja voit keskittyä päätöksen tekoon.

 

3. Valitse sinulle sopiva vaihtoehto ja siirry hakemukseen

Vertailusivustollamme saat yleiskastauksen markkinoiden tarjontaan, joista voit valita sinulle sopivan vaihtoehdon. Kun olet löytänyt mieleisesi lainan, voit siirtyä lainahakemukseen suoraan sivuiltamme.  

Yhdistämällä lainasi voit säästää jopa 13% vuosittaisissa kuluissa.

 

Useiden lainojen kerääntyessä keräntyy myös lainoihin liittyvät kulut ja korot. Siksi suosittelemme, että jos sinulta löytyy useita pienlainoja katsot olisko lainojen yhdistämisestä sinulle hyötyä. Et pelkästään säästä rahaa, mutta lainojen yhdistäminen selkeyttää talouttasi muutenkin. 

Mikä on yhdistelylaina?

 

Yhdistelylainalla voit yhdistää sinulla olevat pienemmät lainat ja luotot yhteen isompaan lainaan. Varsikin, jos sinulla on useampia luottoja tai lainoja, yhdistelylaina saattaa olla sinulle kannattava ratkaisu. Sen sijaan, että huolehdit useista laskuista, kuukausieristä ja koroista, yhdistelemällä lainat kaikki nämä keskitetään yhden katon alle.

Tällä sivulla suosittelemiemme lainan- ja luotontarjoajien avulla voit yhdistää lainojasi jopa 70.000 euroon asti. Yhdistelylainalla siis maksat pois muut lainat ja luotot, jonka jälkeen sinun ei tarvitse huolehtia kuin yhdestä lainasta ja sen kuluista.

 

Miten hakea yhdistelylainaa?

 

Me olemme keränneet tälle sivulle markkinoiden parhaan yhdistelylainan tarjoajat. Klikkaamalla -Hae Lainaa - sinulle sopivan tarjoajan kohdalla, siirryt hakemukseen, johon täytät tarvittavat tiedot. Lainan- ja luotontarjoajien kautta tavoitat useita pankkeja ja rahoituspalveluita, jotka lähettävät sinulle sitten lainatarjouksia, joista voit valita mieleisesi. Voit vielä tässä vaiheessa hylätä kaikki tarjoukset, jos tuntuu, että et ole saanut juuri sinulle sopivaa. Voit siis rauhassa miettiä, mikä on paras laina vaihtoehto sinulle.

 

Miten voit hyötyä yhdistelylainasta?

 

Jos sinulla on useita luottoja ja lainoja, yhdistelylainalla voit yksinkertaistaa elämääsi. Sen sijaan, että sinun täytyy huolehtia useista kuukausieristä, kuluista ja koroista, olisi sinulla vain yksi laina, josta pitää huolta. Tämä voi johtaa pienempiin kuukausittaisiin lainoihin liittyviin kuluihin, sekä oman talouden hallinta helpottuu, kun sinulla on hoidettavana vain yksi laina. Yhdistelylaina on paras vaihtoehto, kun haluat helpottaa kuukausittaista talouden hallintaa ja sinulla on useita lainoja tai luottoja. 

 

NordicLuotto ja yhdistelylaina

 

Me NordicLuotolla olemme keränneet tälle sivulle markkinoiden parhaat lainan- ja luotontarjoajat, jotka tarjoavat asiakkailleen yhdistelylainan mahdollisuuden. Suosittelemiemme lainan- ja luotontarjoajien kautta tavoitat useita pankkeja ja rahoituspalveluita. Haluamme, että sinulla on mahdollisuus punnita kaikki vaihtoehdot ja löytää oikea ratkaisu juuri sinulle. Aina ennen lainanhakemista ja tarjouksen hyväksymistä on tärkeää varmistaa, että se sopii juuri sinulle. On siis hyödyllistä kartoittaa taloudellinen tilanteesi, ennen hakemuksen lähettämistä ja harkita tarkkaan, mikä mahdollisista tarjouksista on parhain sinun henkilökohtaiseen tilanteeseesi. Yhdistelylainasta on hyötyä siis silloin, kun sinulta löytyy useita pienempiä lainoja tai luottoja.

Haluatko jo aloittaa lainanhakemisen?

Vertailun avulla saat kattavan kuvan lainamarkkinoiden tarjonnasta.

Mitä asiakkaamme ajattelevat Nordicluotosta?


Meillä on kokemusta jo yli 32.000:sta asiakkaasta.

      Marko Ojala

"Nordicluoton avulla pystyin vertailemaan erilaisia lainoja helposti ja valitsemaan niistä minulle parhaan."

      Susanna Valkonen

 "Olin jo pitkään miettinyt lainojen yhdistämistä ja Nordicluotto auttoi minua ymmärtämään lainanhakuprosessin paremmin, sekä löytämään sopivan lainan."

     Lauri Mikkola

 "Minusta oli vaikeaa löytää tietoa eri lainoista ja siksi oli mukavaa käyttää Nordicluottoa, koska he olivat keränneet tarvitsemani tiedon yhteen paikkaan."

EVÄSTEET

Kehitämme evästeiden avulla palveluidemme käytettävyyttä ja toimivuutta sekä parannamme käyttökokemusta verkkosivuillamme.

Henkilötietojen käsittely

1. Johdanto


Henkilötietojen suojaaminen on tärkeää Yhtiölle.

Yhtiö käsittelee henkilötietoja, minkä vuoksi olemme päättäneet tietosuojakäytänteistä, joissa kuvataan, kuinka Yhtiö käsittelee asiakkaidensa henkilötietoja.

Yhtiöllä on lainsäädännön mukaan velvollisuus ilmoittaa rekisteröidyille asiakkaille, kuinka se käsittelee ja toimittaa edelleen henkilötietoja.

Tässä tietosuojakäytänteessä kuvataan, kuinka käsittelemme henkilötietoja.

2. Yhteystiedot


Centeo Finance Group ApS
Ceresbyen 75, 3. tv.
8000 Aarhus C
CVR-nr.: 37436488
Denmark
info@centeo.dk
https://www.centeo.dk

Tästä eteenpäin viitataan nimellä (”Yhtiö”)

3. Henkilötiedot ja niiden keräämisen tarkoitus


Keräämme ja käsittelemme seuraavia asiakkaitamme koskevia henkilötietoja:

  • Nimi
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • IP-osoite
  • Aikaleima
  • Selaimen ilmoitusten tunnus

Yllä olevat henkilötiedot tallennetaan palvelujemme markkinointia varten suoraa sähköposti- ja/tai tekstiviestimarkkinointia koskevassa suostumuksessa kuvatulla tavalla.

4. Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn lainmukaiset perusteet


Lainmukaiset perusteet henkilötietojen keräämiseen ja käsittelyyn ylläkuvattuihin tarkoituksiin ovat seuraavat:

  • Suostumus henkilötietojen käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistä tarkoitusta varten, vrt. yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta.
  • Yhtiön oikeutettujen etujen toteuttaminen lähettää asiakkaalle tämän toivomaa markkinointia ja ilmoituksia esimerkiksi sähköpostimainontaan annetun suostumuksen nojalla, vrt. yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta.
  • Yhtiön oikeutettujen etujen toteuttaminen kehittää olemassa olevia tuotteita ja seurata suuntauksia ja uusia tuotteita, vrt. yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta

5. Lähteet


Henkilötiedot kerätään suoraan asiakkaalta ja asiakkaan tietoyksiköistä, kuten älypuhelimesta, tabletilta tai tietokoneelta.


6. Vapaaehtoisuus


Henkilötietojen luovuttaminen Yhtiölle sen kerätessä rekisteröityjä henkilötietoja markkinointitarkoituksiin on vapaaehtoista. Sinä et näin ollen ole velvollinen antamaan Yhtiölle kyseisiä tietoja. Siitä seuraa kuitenkin se, että Yhtiö ja Yhtiön yhteistyökumppanit eivät tee sinulle tarjouksia niissä tapauksissa, joissa tarjousten tekeminen edellyttäisi henkilötietojen keräämistä.
 

7. Tietojen käsittelyn periaatteet


Käsittelemme henkilötietoja lainmukaisesti, asianmukaisesti ja rekisteröidyn kannalta läpinäkyvästi.

Keräämme henkilötietoja käyttötarkoituksen mukaan eli tiettyä, nimenomaista ja laillista tarkoitusta varten. Emme käsittele niitä myöhemmin näiden tarkoitusten kanssa yhteen sopimattomalla tavalla.

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä tietojen minimointiperiaatetta, eli keräämme asianmukaisia, olennaisia ja rajoitettuja tietoja siihen, mikä on tarpeellista suhteessa käyttötarkoitukseen.

Henkilötietoja käsitellään täsmällisyysperiaatetta noudattaen, eli tietojen on oltava täsmällisiä ja tarvittaessa päivitettyjä.

Säilytämme henkilötietoja rajoittamisperiaatteella eli muodossa, josta tiedot antanut henkilö on tunnistettavissa ainoastaan niin kauan kuin se on tarpeen tietojenkäsittelyn tarkoitusten toteuttamista varten.

Henkilötietoja on käsiteltävä eheyttä ja luottamuksellisuutta ylläpitävällä tavalla, jolla varmistetaan henkilötietojen asianmukainen turvallisuus, mukaan lukien suojaaminen luvattomalta ja lainvastaiselta käsittelyltä sekä vahingossa tapahtuvalta häviämiseltä, tuhoutumiselta tai vahingoittumiselta käyttäen asianmukaisia teknisiä tai organisatorisia toimenpiteitä.

8. Riskianalyysi


Olemme toteuttaneet tarvittavat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet saavuttaaksemme konkreettiseen henkilötietojen käsittelyymme liittyvien riskien edellyttämän turvatason.
 

9. Henkilötietojen luovuttaminen


Yhtiö luovuttaa henkilötietoja rekisteröidyistä yhteistyökumppaneilleen ja/tai heidän markkinointitarkoituksiinsa käytettäväksi ainoastaan jos siihen on annettu etukäteen suostumus. Rekisteröidylle ilmoitetaan tarkemmin, mihin hänen henkilötietojaan käytetään Yhtiön mahdollisesti hakiessa tällaista suostumusta. Rekisteröity voi milloin tahansa perua suostumuksensa tällaiselle tietojen luovuttamiselle.

Yhtiö ei kuitenkaan hae suostumusta niissä tapauksissa, jolloin Yhtiö on oikeudellisesti velvoitettu luovuttamaan henkilötietoja esimerkiksi valvontaviranomaisille.

Tämän lisäksi Yhtiö pidättää itsellään oikeuden käyttää EU-/ETA-alueen ulkopuolista henkilötietojen käsittelijää kyseisen toimen toteuttamiseksi. Tämä tapahtuu kuitenkin siinä tapauksessa ainoastaan voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.
 

10. Henkilötietojen luovuttaminen henkilötietojen käsittelijöille ja vastaanottajille EU-/ETA-alueen ulkopuolelle


Yhtiö käyttää Yhtiön toiminnan kannalta parhaiksi arvioimiaan palveluntuottajia ja jotkut näistä voivat sijaita EU-/ETA-alueen ulkopuolisissa maissa, kuten esimerkiksi Yhdysvalloissa.

Yhtiö toimittaa henkilötiedot henkilötietojen käsittelijöiden käsiteltäviksi. Tietojen käsitteleminen tapahtuu aina kirjallisen tietojenkäsittelysopimuksen perusteella.

11. Säilytysaika


Yhtiö poistaa rekisteröidyt henkilötiedot, kun Yhtiöllä ei enää ole tarvetta käyttää niitä yhteen tai useampaan edellä mainituista tavoitteista. Yhtiö voi kuitenkin olla velvollinen tai oikeutettu säilyttämään tietoja pidemmän aikaa erityislainsäädännön, kuten kirjanpito-, rahanpesu- tai vanhentumislain perusteella. Tietoja voidaan käsitellä ja säilyttää kauemmin, jos henkilötiedoista on poistettu niiden tunnistettavuus.

Yhtiö säilyttää henkilötietoja suostumuksen kattavan ajan markkinointitarkoituksessa sekä lisäksi kolme vuotta kunakin aikana viimeiseksi lähetetyn markkinointimateriaalin lähettämisen jälkeen.
 

12. Tietoturva


Yhtiön tietoturvaa käsittelevät standardit ovat korkealla tasolla myös asiakkaiden henkilötietojen suojaamisessa. Tämän vuoksi Yhtiöllä on useita sisäisiä menettelytapoja ja sääntöjä, joilla varmistetaan Yhtiön korkealla tasolla olevien turvallisuusstandardien noudattaminen. Näin Yhtiö pystyy täyttämään soveltuvien teknisten ja organisatoristen turvatoimien toteuttamisen asettamat vaatimukset. Yhtiö tekee parhaansa henkilötietojen laadun ja eheyden varmistamiseksi.
 

13. Rekisteröidyn oikeudet


Rekisteröidyllä on tietyin lainsäädännön määrittämin poikkeuksin oikeus tutustua niihin henkilötietoihin, joita Yhtiö hänestä käyttää. Rekisteröity voi myös vastustaa henkilötietojensa keräämistä ja käsittelyä. Tämän lisäksi rekisteröidyllä on oikeus henkilötietojensa oikaisuun tai vaatia Yhtiötä rajoittamaan henkilötietojensa käsittelyä.

Yhtiön on rekisteröidyn niin pyytäessä ilman tarpeetonta viivettä poistettava Yhtiön rekisteröimät henkilötiedot paitsi niissä tapauksissa, joissa Yhtiö voi jatkaa tietojen käsittelyä muin perustein. Näitä voivat olla oikeudellisen vaateen esittäminen tai jos tietojen käsittely on välttämätöntä rekisteröidylle vastaamisen kannalta.

Joissakin tapauksissa rekisteröity voi pyytää Yhtiöltä jäljennöstä henkilötiedoistaan jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa joka takaa yhteentoimivuuden ja siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle (tietojen siirtäminen).

Rekisteröidyllä on aina mahdollisuus perua suostumuksena niissä tapauksissa, joissa Yhtiö käsittelee rekisteröidyn henkilötietoja tämän suostumukseen perustuen. Suostumuksen peruminen tapahtuu ottamalla yhteyttä Yhtiöön (katso tietoja alempana). Yhtiö lopettaa rekisteröidyn henkilötietojen käsittelemisen tämän peruessa suostumuksensa, paitsi jos Yhtiöllä on oikeus tai velvollisuus jatkaa henkilötietojen säilyttämistä tai käsittelyä muin perustein, kuten lainsäädännön perusteella. Suostumuksen peruminen ei vaikuta henkilötietojen käsittelyn laillisuuteen ennen suostumuksen perumista.

Rekisteröity voi aina ottaa yhteyttä Yhtiöön halutessaan käyttää edellä kuvattuja oikeuksiaan (katso tietoja alempana)

Omiin oikeuksiisi liittyvissä mahdollisissa yhteydenotoissa, pyydämme aina ilmoittamaan tarvittavat tiedot, jotta Yhtiö voi käsitellä yhteydenoton. Yhtiö tarvitsee lähettäjän koko nimen ja sähköpostiosoitteen voidakseen tunnistaa lähettäjän ja vastata pyyntöön. Yhtiö vastaa yhteydenottoon niin pian kuin mahdollista.

Yhtiöön voi aina ottaa yhteyttä ollessaan eri mieltä Yhtiön tavasta käsitellä henkilötietoja tai niistä tavoitteista, joihin Yhtiö kyseisiä henkilötietoja käyttää. Asiasta voi myös tehdä valituksen:

Tietosuojavaltuutettu
Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki.
Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki.
Puhelinvaihde: 029 566 6700
S-posti: tietosuoja(at)om.fi
www.tietosuoja.fi

14. Muutokset tietosuojasäädöksiin


Yhtiö pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä tietosuojakäytäntöjä lainsäädännössä tapahtuvien olennaisten muutosten, uusien teknisten ratkaisujen, toimintojen kehittämisen tai kotisivujen parantamisen perusteella.

15. Yhteydenotto


Vastaanottajaan info@nordicluotto.fi voi ottaa yhteyttä ilmoittamalla aihekenttään ”Henkilötietojen käsittely”, jos Yhtiön tulee muuttaa tai poistaa Yhtiön rekisteröimiä henkilötietoja, jos ei halua vastaanottaa viestejä Yhtiöltä tai koskien yleisesti Yhtiön henkilötietojen käsittelyyn liittyviä toimintatapoja.

OLETKO VARMA, ETTÄ HALUAT KESKEYTTÄÄ NORDICLUOTTO-HAKEMUKSESI?

Tiedäthän, että hakemuksesi ei sido mihinkään, joten voit huoletta hakea lainaa.
Katsotaan, voimmeko auttaa sinua!